2018-11-15 06:21:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne hamarkodjon el semmit

Napi horoszkóp november 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, lazítja egy kicsit a feszültségeket. Örömteli találkozás várja más emberekkel. Talán új barátokra, közös feladatokra talál, talán egy beszélgetés is új és érdekes felismerésekre vezetheti. Beszéljen meg estére egy találkozót a legjobb barátnőjével. Sok kitárgyalni való akad majd.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez inspiráló hatással lesz önre. Sokan vannak, akik segíteni akarnak önnek, és ha valamilyen fontos dolog nyomja a szívét, akkor szívesen állnak a rendelkezésére. Változatosságra van szüksége, találkozzon ismerősökkel, és szórakozzanak együtt ma este.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nem kellene ekkora ügyet csinálnia abból, hogy egy kollégája nem volt őszinte. Ha magába néz, rájön: önnel is előfordult már ez, nem is egyszer... A fogorvosi látogatást, ha teheti, halassza a jövő hétre.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Úgy érezheti, változtatnia kellene az életén. Egzisztenciálisan még nincs itt az ideje, hogy azt tegye, amit szeretne. Egyelőre az őrlődés van, a biztos rossz és a bizonytalan jó között. Kapcsolatában viszont már a héten tiszta vizet önthet a pohárba...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Amint akad egy kis ideje, máris azon töri a fejét, milyen új feladatot, munkát szerezhetne. Nem akar pihenni, így viszont a teste előbb-utóbb jelezni fog, bizonyára egy betegség képében. Ne várja meg ezt!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Szűz jegyének uralkodó bolygója kellemetlen fényszöget vet saját helyére. Egyszerűen nincs önben lendület, hogy valami új dologba fogjon, közben annyi mindent tervezett. Ne essen kétségbe, jönnek még jobb idők is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma fordul az a bizonyos kocka, oldott hangulat várja a munkahelyén. Kollégái rengeteget beszélnek, és ez jót tesz ennek a napnak. Nemcsak azért, mert jobban dolgozik, ha felszabadult a hangulat, hanem azért is, mert sok új dologról szerezhet tudomást, és tevékenyebb lesz. Pozitív visszajelzéseket is kaphat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma túl sokat várnak el öntől, és hajlamos lesz arra, hogy megmakacsolja magát, így könnyen nyomás alá kerülhet. Nem kell mindent csendben lenyelnie, csak megfelelő módon kell kifejezésre juttatnia, ami önben játszódik. Ne avatkozzon bele mások vitáiba.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ne akarja előreforgatni az idő kerekét, és ne sürgesse a párját se, mert annak nem lesz jó vége! Még nem késő ráébrednie, hogy jobb megfontoltan, éretten belenőni egy kapcsolatba...


Bak: XII. 22. - I. 19.

Igyekezzen minél pontosabban megfogalmazni a véleményét, és mondja is el azoknak, akiket illet. Elvégre néma gyereknek anyja sem érti a szavát... Ha ennyire zárkózott, nem tudhatják, mit is akar valójában!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Nap még a Skorpió jegyében jár. Komoly kétségek gyötrik, és egyáltalán nem látja a kiutat. Ne gondolkodjon túl sokáig azon, mi lenne a helyes lépés, inkább igyekezzen kibékülni azzal, aki miatt hirtelen ennyi gondja lett!


Halak: II. 19. - III. 20.

Úgy érzi, gyökeres változásra lenne szüksége, ám azt egyelőre még csak nem is sejti, hogyan és merre induljon. Nem hajtja a tatár, álmodozzon, tervezgessen nyugodtan, és ne hamarkodjon el semmit!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: